Opening OMEGA Boutique Vertrekhal 3

Beste klanten en bezoekers,

Met groot enthousiasme kondigt GASSAN de recente opening aan van de gloednieuwe OMEGA Boutique in Vertrekhal 3 op Schiphol. Op 28 mei 2023 werd deze prachtige Boutique officieel geopend, waarmee we onze samenwerking met het horlogemerk OMEGA verder versterken.

Deze nieuwe Boutique in Vertrekhal 3 markeert een spannende mijlpaal voor ons, als we onze passie voor uitzonderlijke horloges delen met de reizigers op Schiphol. Hier kunnen bezoekers genieten van een uitgebreide selectie van OMEGA’s meest iconische horloges, bekend om hun technische innovatie en tijdloze stijl.

De opening van de OMEGA Boutique is een blijk van ons voortdurende streven naar uitmuntendheid en onze toewijding aan het aanbieden van de beste ervaring aan onze gewaardeerde klanten. We kijken uit naar een veelbelovende toekomst samen met OMEGA, waarin we gezamenlijk streven naar het delen van vakmanschap en innovatie op het gebied van horloges.

Bij GASSAN zijn we trots om deze prachtige nieuwe bestemming op Schiphol te presenteren en we nodigen alle passagiers uit om ons te bezoeken in de OMEGA Boutique in Vertrekhal 3. Hier kunnen liefhebbers van fijne horloges de ultieme beleving ervaren en ons enthousiasme delen voor deze bijzondere tijdmeters.