Extra service

Diverse extra services

After sales service

Wij bieden u de mogelijkheid om diverse horloges, diamanten en juwelen te bestellen en te reserveren*. Ook is er voor een beperkt aantal merken de mogelijkheid om fournituren zoals horlogebandjes en schakels te bestellen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@GASSANschiphol.nl

Klik hier voor het aanbod bij GASSAN Schiphol.

Schiphol VIP Service: Personal shopping

Hecht u waarde aan exclusiviteit en hoogstaande service? Boek dan via Luchthaven Schiphol een onvergetelijke VIP-ervaring. De VIP-service van Luchthaven Schiphol biedt u de mogelijkheid om persoonlijk advies te ontvangen van een van onze GASSAN medewerkers. Wij staan klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, op basis van uw specifieke wensen. Voor meer informatie over de Schiphol VIP-service kunt u terecht op Schiphol Vip Service.

Schiphol Shop & Collect

Heeft u de keuze gemaakt om uw pas aangeschafte producten te bewaren bij de Schiphol Shop & Collect service? Dan wordt uw aankoop opgeborgen in een kluis in het bagagedepot van Luchthaven Schiphol. Voor elk aangeschaft product krijgt u een afhaalbewijs mee. U kunt  alleen gebruik maken van deze service indien u binnen de EU vliegt en binnen 30 dagen uw producten weer ophaalt. Voor meer informatie en eventueel vragen kunt u terecht bij de Shop & Collect servicebalie (tussen aankomsthal 1 en 2).

* met uitzondering van Rolex en Tudor horloges. Ook voor gelimiteerde collecties en oplagen van de overige merken.