Vacatures

Werken bij GASSAN Schiphol

Ontdek onze carrièremogelijkheden bij GASSAN Schiphol, een gevestigde naam met meer dan 50 jaar ervaring als trotse partner van de luchthaven Schiphol. Met 14 luxe winkels achter de douane bieden we niet alleen exclusieve juwelen en horloges aan, maar ook de kans om deel uit te maken van ons toegewijde team.

Het merk GASSAN vertegenwoordigt vakmanschap, bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid voor meer dan 75 jaar. Het bedrijf werd opgericht door ‘grootvader’ Samuel Gassan in 1945 en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd succes.

HOUSE of GASSAN is de officiële dealer van meer dan 20 van ‘s werelds meest prestigieuze juwelenmerken en meer dan 60 van ‘s werelds meest exclusieve horlogemerken. Met een rijke geschiedenis van vakmanschap en een reputatie voor het leveren van uitmuntende kwaliteit, is GASSAN een toonaangevende naam in de luxe juwelen- en horlogebranche

Als medewerker bij GASSAN Schiphol speel je een cruciale rol in het leveren van een uitzonderlijke klantbeleving. Je adviseert klanten bij het maken van hun keuze uit ons uitgebreide assortiment aan juwelen en horloges. Door jouw passie voor deze luxeproducten en jouw productkennis weet je klanten te inspireren en hen te begeleiden bij hun aankoopbeslissing.

Wil jij deel uitmaken van ons gepassioneerde en professionele team bij GASSAN Schiphol? Wellicht dat een van onze vacatures bij jou past?!

Kijk voor meer mogelijke vacatures ook op HOUSE of GASSAN.

Werken op Schiphol

Wil jij meer weten over de super dynamische en internationale sfeer op Schiphol, kijk dan naar de onderstaande video’s voor een impressie van de afgelopen jaren.

SCHIPHOL 2020

SCHIPHOL 2021

SCHIPHOL 2022

SCHIPHOL 2023

Acquisitie naar aanleiding bovenstaande informatie wordt niet op prijs gesteld.