GASSAN na security

Voordat uw vlucht vertrekt kunt u bij GASSAN Schiphol winkelen tegen taxfree prijzen. Dit voordeel geldt voor iedereen, ongeacht bestemming of nationaliteit*. Alles wat u achter de security, in de taxfree zone op de luchthaven, koopt mag mee het vliegtuig in. Vloeistoffen zoals drank en parfum krijgt u mee in een doorzichtige plastic tas. Deze tas wordt verzegeld. Dat betekent dat u de tas niet mag openen tijdens de vlucht en ook verzegeld mee moet nemen door de douane bij het land van aankomst. Andere producten, zoals boeken, speelgoed en elektronica, maar ook de bij ons aangeschafte artikelen mag u wel direct uitpakken .

En het kan nog voordeliger! De Special Offers van See Buy Fly bieden nog eens extra prijsvoordeel, bovenop de toch al belastingvrije prijzen!

Neemt u uw aank(o)op(en) liever niet mee op reis? Dan kunt u gratis gebruik maken van de Shop & Collect Service  wanneer u binnen de EU reist! 

Onze winkels na security zijn 365 dagen per jaar geopend van 1,5 uur voor vertrek van de eerste vlucht tot en met een half uur voor vertrek van de laatste vlucht van de dag. Vertrekhal 1, 2 en 3

L1   6:15 uur tot 21:30 uur.

B-pier  7:00 uur tot 15:00 uur.

L2  6:15 uur tot 21:30 uur.

L3  6:30 uur tot 22:00 uur.

  Kijk hier voor een Schipholplattegrond met daarop onze GASSAN winkels.

*NB M.u.v. van Rolex horloges in vertrekhal 1

Alle winkels GASSAN Schiphol Amsterdam Airport Schiphol.